premio max
noticias

II FORUM DE TEATRE / ELECCIONS DE NOVA JUNTA DIRECTIVA FBTA.

29 Septiembre 2016
II FORUM DE TEATRE / ELECCIONS DE NOVA JUNTA DIRECTIVA FBTA.

El proper dissabte 22/10/16, a Felanitx i comptant amb la coordinació de Mai Som Tots Teatre, celebrarem el II Fòrum de Teatre Independent de les Illes Balears. A fi d´organitzar aquesta cita el millor possible, necessitam que faceu la vostra preinscripció comunicant-ho a: FORUM@FBTA.ES Com l´any passat, comptarem amb la presencia de CONVIDATS ESPECIALS que participaran al col·loqui i a les taules rodones. També organitzarem 4 "TAST-TALLERS", 2 TAULES DE FEINA, una VISITA GUIADA a llocs, edificis i construccions emblemàtiques de la Ciutat de Felanitx i una visita a una fàbrica d´embotits on DINAREM TOTS PLEGATS. Evidentment no faltarà una mica de SHOW en el que alguns grups mos engrescaran amb el seu bon saber fer. ENCARA SOU A TEMPS DE PROPOSAR temes de debat, tallers o qualsevol altre activitat que cregueu interessant. Podeu presentar les vostres propostes per escrit.

La PLANIFICACIÓ PROVISIONAL és:

09:00 - 09:30 Recepció i acreditació d´assistents

09:30 - 12:15 (amb un descans de 20´): Col·loqui / Taula rodona.

12:30 - 13:30: Primer torn de tast-tallers i de visita guiada.

14:00 - 15:30: Dinar i visita (voluntària a la fàbrica d´embotits)

15:45 - 16:45 Segon torn de tast-tallers i visita guiada.

17:00 - 18:15 Assemblea Extraordinària: Presentació i defensa de candidatures.

18:30 - 20:00: Show a càrrec de diferents grups de la FBTA.

20:00 ... Podrem aprofitar que a Felanitx hi ha festa per apuntar-mos-hi. Tant aviat com les vostres preinscripcions ens ho permetin, vos remetrem la programació definitiva.

Haurem de dedicar una estona a la burocràcia ja que l´actual Junta Directiva ha esgotat el seu mandat. És hora de triar-ne una altra. Rebreu un correu del nostro secretari convocant-vos a aquesta assemblea i informant-vos de com s´ha de du a terme aquest PROCÉS D’ELECCIÓ DE LA NOVA JUNTA DIRECTIVA. Personalment vos he de pregar que vos esforceu en participar en aquesta assemblea. Estam vivint un moment bastant complicat pel Teatre Amateur però també molt mogut amb processos profunds de canvi tant a nivell nacional (ESCENAMATEUR, Centre Nacional AITA) com a nivell internacional (CIFTA, AITA/IATA). També comunicar-vos que jo NO me postularé com a candidat a presidir de vell nou la FBTA, però si que estaré a disposició de qualsevol candidatura disposta a fer feina i que me vulgui dins el seu equip de treball.

 

El próximo sábado 22/10/16, en Felanitx, celebraremos el II Foro de Teatro Independiente de las Islas Baleares. Con el fin de organizar esta cita lo mejor posible, necesitamos que nos hagáis llegar vuestra preinscripción comunicándolo a: forum@fbta.es

Como el año pasado, contaremos con la presencia de invitados especiales que participaran en el coloquio y las mesas redondas. También organizaremos 4 “Cata-talleres”, 2 mesas de Trabajo, una visita guiada a lugares emblemáticos de la Ciudad de Felanitx y una visita a una fábrica de Embutidos donde comeremos todos juntos. Evidentemente no faltará un poco de show en el que nos divertiremos con las propuestas de varios de nuestros grupos.

 

compartir:
rss facebook twitter
consultas recomendadas:
escenamateur
C/ Pintado Fe, 11. 33930 langreo asturias
presidencia@escenamateur.org
actividad subvencionada por el ministerio de cultura:
Ministerio de Cultura
MIEMBRO DE:
CIFTA AITA
colaboran:
sgae sg artes femp