premio max
Teatro
TEATRE CIRC TEATRE CIRC TEATRE CIRC
TEATRE CIRC
TEATRE CIRC
Contacto:
ADOLFO MATAIX RUIZ
C/ Cedre, 8, casa
03802 ALCOI. Comunidad Valenciana
teléfono: 966 525 578
e-mail: amataix@movistar.es
web: facebooc teatre circ alcoi

TEATRE CIRC és una companyia de teatre que naix a Alcoi en 1993, formada per actors i directors procedents de diferents grups de teatre, entre ells la Companyia de teatre estable La Cassola.

 

TEATRE CIRC deu el seu nom en homenatge a un antic i conegut teatre d´Alcoi, que va ser demolit per a construir habitatges i que va romandre mitjà derruït durant uns anys, mostrant el seu “fòrum” obert i descarnat, i l´escenari en peus enfront de l´oblit, no va ser mai reconstruït, privant a Alcoi d´un espai teatral que no recuperarà.

 

Des dels seus inicis, TEATRE CIRC busca consolidar un grup d´actors i actrius estables, amb els quals desenvolupar una trajectòria personalitzada de creació escènica, basada en el treball en grup, i amb l´aportació de l´experiència personal de tots els seus components.

 

El teatre és concebut com una espècie de trampolí per a conéixer la realitat individual i el món que ens envolta, que pot ajudar a definir un comportament crític respecte als esdeveniments de la nostra història i del dia a dia, que treballa amb la sensibilitat i la passió per a permetre una condensació expressiva de les emocions que ens construeixen com a éssers humans.

 

compartir:
rss facebook twitter


Harold Pinter
consultas recomendadas:
escenamateur
c/ inventor la cierva 2. 3ºP. 33930 langreo asturias
presidencia@escenamateur.org
actividad subvencionada por el ministerio de cultura:
Ministerio de Cultura
MIEMBRO DE:
CIFTA AITA
colaboran:
sgae sg artes femp